Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ !! ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο Α.ΚΑΝΑΚΗΣ !!


Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος ο Α. Κανάκης


με την αστυνομία να προσπαθεί να βρει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα της δολοφονίας…
Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει η κοινωνία του Καστελλίου, αυτό που συνέβη στον 58χρονο Ανδρέα Κανάκη. Ένας βοσκός που ήταν πασίγνωστος-ως Ανδρέας τ’ ορφανού- στην περιοχή, από τότε που ήταν νεαρός και έκανε πολλές παρέες με μικρούς και μεγάλους, βρέθηκε να κείτεται νεκρός. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται, χωρίς μέχρι τώρα αποτέλεσμα. Η στυγνή δολοφονία του από ένα δράστη που φαίνεται ότι του την είχε στήσει και το έκανε εκτελώντας τον με το πιστόλι στο μάτι, έχει προκαλέσει σοκ στους γνωστούς και φίλους του.
Ο Ανδρέας ήταν ένα κτηνοτρόφος, λιγομίλητος, εσωστρεφής, αλλά δεν είχε ποτέ πειράξει κανέναν. Ο 58χρονος κτηνοτρόφος δεν είχε αποκτήσει δική του οικογένεια. Μοναδικός στενός συγγενής ήταν η αδελφή του. Υπό αυτό το πρίσμα, η Αστυνομία δεν ανησυχεί για το ενδεχόμενο «βεντέτας» που υπό άλλες οικογενειακές συνθήκες θα ήταν μία σοβαρή απειλή.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στην περιοχή Μπιτζαριανό, με τον δράστη, 50 ετών σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, να είναι γνωστός στις αρχές καθώς είχε απασχολήσει πρόσφατα και πάλι για υπόθεση μαχαιρώματος. Ο ίδιος έσπευσε να εξαναφιστεί και αναζητείται. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα είχε ως αφορμή κτηματικές-οικονομικές διαφορές, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου